Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Vacature (junior) werkvoorbereider

Kom jij deze mannen ondersteunen in hun werkzaamheden? Wij zoeken een trainee/starter werkvoorbereider die de kneepjes van het vak wil leren.

Als werkvoorbereider houd jij je bezig met werkzaamheden voorafgaand, tijdens en na een project. Denk bijvoorbeeld aan het bestellen van materialen en dit verwerken in ons systeem, vergunningen aanvragen, inkoopcontracten opstellen en het planningen maken. Daarnaast heb je veel (telefonisch) contact met onderaannemers en leveranciers. Sociale vaardigheden zijn daarom belangrijk. Als trainee/starter leer je elke dag meer van het vak en krijg je steeds meer verantwoordelijkheid!

Voor deze functie zoeken wij een starter. Ben jij recentelijk afgestudeerd van technische studie? Dan past jouw kennis, kunde en interesse goed bij deze vacature. Dus, ben jij sociaal ingesteld en ben je een echte regelneef? Twijfel dan niet en solliciteer op deze leuke functie!  Vragen? Neem dan contact op met Bram Baakman (0653293332). Direct solliciteren? Stuur dan je CV naar pz@liemerswegenbouw.nl.