Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Jeroen en Jeroen

J E R O E N E N J E R O E N | Onze stratenmakers. Vol enthousiasme vertellen ze over hun vak:

‘Wij zijn de hele dag buiten en dat is heerlijk. Zeker als de zon schijnt. Bruin worden terwijl we werken! We komen op veel verschillende plekken. Van schoolplein tot nieuwbouwwijk en industrieterrein. Zo leren we Gelderland steeds beter kennen. Elke omgeving is weer anders. Dat maakt het werk zo afwisselend. De leukste omgeving? Dat is waar mensen zijn. Dan is er wat te kijken. Gebeurt er wat in de straat en sommige mensen zijn geïnteresseerd. Dat is altijd leuk.

Het leukste werk? Een mooi, strak gelegde straat aanleggen wat voorheen vervallen was. Dat geeft een voldoenend gevoel. En het leukste is natuurlijk als die straat in je eigen woonomgeving is!

Wij zijn beide begonnen als opperman. Later zijn we doorgegroeid tot stratenmaker. Als opperman ondersteunden we de stratenmaker. Materiaal en hulpmiddelen aangeven, het zetten van trottoirbanden en de afwerking. Zomaar wat taken die we uitvoerden. Eén ding is zeker. ’s Avonds hoef je niet meer naar de sportschool. Scheelt weer een abonnement’ .

Werk jij graag met je handen én in de buitenlucht? Kom dan Jeroen en Jeroen versterken. Geen ervaring? Geen probleem. Dan start je als opperman met een BBL opleiding. Bel met Bram Baakman via 0653293332 voor meer informatie of stuur je CV naar pz@liemerswegenbouw.nl

Nieuws