Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Calculator

Als calculator ben je sterk in cijfers én communicatie. Jouw verantwoordelijkheden? Dat varieert van het maken van RAW calculaties tot uitdiepen van bouwteamramingen. Natuurlijk ben je altijd betrokken bij de aanbestedingsfase. Maar ook tijdens de uitvoering blijf jij aangehaakt. Je vraagt offertes op, beoordeelt en vergelijkt deze en ben betrokken bij de inventarisatie en beoordeling van zowel kansen als onzekerheden en risico’s van een project.

Je werkt zelfstandig, maar bent uiteraard wel een belangrijke spil in het team. Samen winnen en maken wij de mooiste projecten! Jouw kennis en expertise is daarbij van cruciaal belang. Daarom breng jij gevraagd en ongevraagd je kennis en expertise in tijdens de verschillende fasen van een project. Je denkt mee over de meest efficiënte wijze van uitvoering en draagt eventuele alternatieven aan.

Ons team? Dat is klein en hecht. Binnen ons team is samenwerken vanzelfsprekend en zijn gezelligheid en werken goed in balans. Samen maken we de mooiste projecten en zijn we trots op ons werk!

Enthousiast?
Dus. Werk jij gestructureerd, ben je praktisch ingesteld én heb je affiniteit met wegenbouw? Solliciteer dan op deze functie. Je werkt vanuit ons kantoor in de Duiven. Wil je meer informatie of klinkt deze functie je als muziek in de oren? Wij drinken graag een kopje koffie met je! Neem contact op met Henk van Lith (06-10048842) of solliciteer direct door je CV te sturen naar pz@liemerswegenbouw.nl.

Wij werken niet met recruiters/W&S bureaus voor de invulling van vacatures.
Aan het toezenden van eventuele CV’s door externe bureaus kunnen derhalve geen rechten worden ontleend