Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Onderhoudscontracten

Elementenonderhoud omvat een breed scala aan werkzaamheden gericht op het onderhouden, herstellen en verbeteren van verschillende infrastructuurelementen zoals wegen, trottoirs, pleinen, parkeergelegenheden en riolering. Dit is onder andere het herstellen van verzakkingen, het vervangen van kapotte tegels, stenen en het zorgen voor een goede afwatering. Wij zijn gespecialiseerd in het onderhouden van de openbare ruimte. Met veel zorg wordt het onderhoud uitgevoerd voor onderstaande opdrachtgevers.

Elementenonderhoud gemeente Rheden
Voor de gemeente Rheden verzorgen wij al acht jaar het elementenonderhoud. Dit onderhoud is voor het waarborgen van de veiligheid en toegankelijkheid van de openbare ruimtes. Onze werkzaamheden zijn verspreid over diverse locaties binnen de gemeente, variërend van woonwijken tot hoofdwegen.

Elementenonderhoud gemeente Bronckhorst
De komende 4 jaar zijn wij in de gemeente Bronckhorst te vinden. Hier voert ons duo Wim Voskuil en Anton Severs het onderhoud uit. De werkzaamheden zijn verspreid over diverse locaties binnen de gemeente Bronckhorst, variërend van woonwijken tot in het buitengebied!

Klein onderhoud Provincie Gelderland
De komende 5 jaar zijn wij op de provinciale wegen in de regio’s Achterhoek, Liemers en Stedendriehoek te vinden. Ons werk? Het onderhouden van de wegen, rioleringen, bermen en de verkeersborden. In het hele project is oog voor emissieloos werken. Zo zetten wij onze twee nieuwe aanwinsten in maar ook onze elektrische bandenzaag, triller en sleuvenstamper. Ook is zusterbedrijf DEGA aanwezig met de elektrische botsabsorber en komt onze landmeter Storm met zijn ID Buzz! Wij doen onze kleur na, groen is doen.

Raamovereenkomst aanleg en vervanging huis- en kolkaansluitingen en riolering, gemeente Zevenaar
De komende 4 jaar zijn wij binnen de gemeente Zevenaar te zien voor het onderhouden van de riolering en afwateringselementen. Dit doen wij in de verschillende kernen en in het buitengebied van Zevenaar. Niet alleen straatwerk heeft onderhoud nodig maar ook de riolering en afwateringselementen moeten tijdig vervangen of vergroot worden. Door de verandering van het klimaat is het op sommige plekken nodig om het riool te vergroten of juiste afwateringspunten af te koppelen en water op een andere manier vast te houden in de bodem.

Project