Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Stagiaires, afstudeerders, leerlingen, trainees

Ben jij opzoek naar een opleiding, een (afstudeer) stage of je eerste baan? Bij ons is dit allemaal mogelijk.

(Afstudeer) stage
Tijdens jouw stage leer je Liemers Wegenbouw goed kennen. Je werkt mee in een team en krijgt je al snel eigen verantwoordelijkheden. Je ziet alle facetten van de afdeling waar je meeloopt. Zo krijgt je een goed beeld van de werkzaamheden. Bij een afstudeeropdracht focus je je op één specifiek onderwerp. Iets wat jij interessant vindt en graag wilt onderzoeken. We betrekken je bij ons bedrijf om jou zo goed mogelijk te helpen en je de benodigde informatie geven. Aan het einde van je afstudeeronderzoek geef je advies en zie je dit wellicht terug in onze bedrijfsvoering! De opleidingen Civiele Techniek en Technische bedrijfskunde sluiten goed aan bij onze branche. Maar ook andere opleidingen kunnen een goede basis zijn. Heb jij een ander werkgebied dan infra, maar wil je wel graag in de branche werken? Ook dan is het mogelijk om een traineeship te lopen. Denk bijvoorbeeld aan IT, inkoop, communicatie/marketing, administratief etc..

Op zoek naar een opleiding?
Heb jij affiniteit met GWW, ben je op zoek naar een geschikte opleiding maar weet je nog niet wat je wil? Denk eens aan stratenmaker, asfaltwerker, machinist, waterbouwer of vakman GWW. In samenwerking met Infravak leiden wij enthousiastelingen op in ons mooie vak. Dit noemen wij ook wel een werken-leren programma. Bij deze opleiding ga je bijvoorbeeld 4 dagen per week aan het werk en 1 dag per week naar een ROC om de theorie te leren. Op deze manier leer je het vak én doe je tegelijkertijd (betaalde) ervaring op in het werkveld!

Net klaar met de opleiding?
Net klaar met een HBO of universitaire opleiding? Wij bieden gepersonaliseerde traineeships aan waarbij je jezelf kan ontwikkelen binnen onze branche. Je kiest zelf welke facetten je interessant vindt (denk aan uitvoering, ontwerp, werkvoorbereiding etc.). Zo vorm jij je eigen traineeship. Het is ook mogelijk om de andere bedrijven van ReintenInfra te verkennen. Op deze manier kun je kennis maken met de verschillende facetten van de branche en uitzoeken waar jij gelukkig van wordt. De opleidingen Civiele Techniek en Technische bedrijfskunde sluiten goed aan bij onze traineeships. Maar ook andere opleidingen kunnen een goede basis zijn. Heb jij een heel ander werkgebied dan infra, maar wil je wel graag in de branche werken? Ook dan is het mogelijk om een traineeship te lopen. Denk bijvoorbeeld aan IT, inkoop, communicatie/marketing, administratief etc. Interesse of meer weten? Stuur een mailtje naar pz@liemerswegenbouw.nl