Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Vacature vakman-/vrouw

Als vakman-/vrouw GWW ben je de hele dag buiten om samen met je collega’s de mooiste projecten te realiseren. Je werk is divers. Je werkt aan wegen, rioleringen, bestratingen en bermen. Je maakt terreinen bouwrijp, reconstrueert nieuwe woonwijken of pleinen of richt opnieuw de weg in. Zowel boven- als ondergronds. Met behulp van ons nieuwste materieel ga je hiermee aan de slag. We werken aan zowel grote als kleine projecten en zijn daarom op zoek naar collega’s voor in de omgeving Duiven. Gelderland dus.


Onze verwachtingen
Goed samenwerken is het toverwoord. Dit doe je samen met je collega-vakmannen, de uitvoerder en projectleiders. Natuurlijk op een veilige manier. Als vakman grond-, weg- en waterbouw heb je een heel veelzijdig beroep. We verwachten ervaring, een nette werkhouding en verantwoordelijkheidsgevoel van jou! 

Vragen? Neem contact op met Danny Teerlink via 06-42415575 of solliciteer direct door je CV te sturen naar pz@liemerswegenbouw.nl

Werken bij ReintenInfra Met onze zusterbedrijven hebben we een nieuwe website: bijreinten.nl. Hier staan alle vacatures gebundeld. Maar ook heeft Liemers hier een eigen pagina. Neem eens een kijkje.

Wij werken niet met recruiters/W&S bureaus voor de invulling van vacatures. Aan het toezenden van eventuele CV’s door externe bureaus kunnen derhalve geen rechten worden ontleend.